MASCLISME I FEIXISME: DOS GERMANS A DESTRUIR

No és nou cap dels discursos que estem escoltant i llegint últimament sobre la maldat de les dones i la nostra poca veracitat, cap. I el que és aterrador i fastigós a la vegada és que ja sabem d’on venen i a on condueixen.

A qui no li han vingut al cap homes de blanc cridant des del púlpit que les dones portem als homes a la ruïna des dels temps d’Eva i Lilith?

A qui no li han vingut al cap les dones republicanes, roges i rebels rapades, escarnides i violades per guarres, per “perras” , per descarades?

A mi sí! He passat hores digerint les barbaritats dites sobre el cas de l’Arandina, calcades a les que es van dir en el cas de la Manada. I sí! Són barbaritats iguals a les que es diuen quan es cometen violacions, abusos i maltractaments al costat de casa nostra. He estat pensant què dir, però ja hem dit tant, hem dit molt i massa. Per mi no hi caben textos correctes, ni tècnics, ni pedagògics. El que cal és mirar la situació com la que és: els gèrmens del masclisme i del feixisme que mai han sortit d’aquí segueixen anant de la maneta i apareixen quan parlem i diem el que hi ha.

Què seria del feixisme sense l’intent de domesticació de les dones, de les sexualitats, de les families? Què seria del feixisme sense l’assenyada i silenciosa paridora de soldats i treballadors patriotes? Què seria del feixisme sense les dones que es comporten i sense la supremacia del patriarca? Què seria del feixisme sense el pare Estat controlador i sancionador hiperbolitzat? Què seria del benestar dels paters sense la domesticació de les “secciones femeninas” ? Què li fa més mal a aquest mascle de VOX que una dona que li escupeixi a la cara i li faci empassar les seves paraules? No ens és nou que diguin el que diuen, que ens temin, ens insultin, ens degradin, ho sabem per les nostres besàvies que ho van patir i s’hi van encarar fins i tot amb fusells. I doncs què farem nosaltres?

Sí. El feixisme s’alimenta del masclisme. El masclisme s’alimenta del feixisme. Són dos germans siamesos a destruir! Sigui on sigui i pels mitjans que siguin necessaris! Sense excuses, ni peròs, ni “és que pobres”! Si pensem que no ens sortirà car a totes les persones deixar-los passar davant les agressions masclistes és que no hem après res! Mai els hem de deixar passar sense plantar cara! Mai els hem de fer cap concessió! Ni una! Perquè ells no tindrien pietat amb nosaltres, pietat que d’altra banda es podrieon ficar per on els hi càpiga.

Estem cansades, i fastiguejades, i emprenyades i ho portem acumulant des de fa segles! No hi debatem! No hi discutim! Només destruim-los! Que temin la nostra por i la nostra ràbia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s